Subaru частково йде з Європи і закриває виробництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru частково йде з Європи і закриває виробництво

Технології&Авто
913
Крістіан Аменда, керуючий директор Subaru Deutschland, у своєму інтерв’ю підтвердив чутки, що з 2018 року в Європі припиниться продаж спортивного седана Subaru WRX STI. Причина – занадто суворі європейські правила щодо викидів в атмосферу шкідливих речовин.
Subaru WRX STI випускається для Європи вже 17 років (в кузові седан і хетчбек). До 2014 року ця модель називалася Subaru Impreza WRX STI. Вона в своєму класі чотири рази вигравала перегони на витривалість (24 години Нюрбургрінга). Це дуже швидкий спортивний автомобіль. На жаль, в Старому світі він чомусь не користується достатнім попитом.
Subaru, звичайно, з часом модернізував би WRX STI, зробив би його більш привабливим для звичайних автолюбителів в Європі. Однак, через суворі європейські правила щодо викидів в атмосферу шкідливих речовин виробництво Subaru WRX STI для Старого світу буде припинено. У Subaru просто немає для цього седана іншого двигуна, який був би не лише потужним, але й екологічним.
Продажі WRX STI в Європі триватимуть до кінця 2018 року, але це буде тільки модель поточного покоління. Тобто розпродадуть всі запаси, і, можливо, зі знижкою.
Раніше повідомлялося, що Subaru розглядає можливість після появи у продажу Subaru WRX STI нового покоління, а це відбудеться, мабуть, через 2-3 роки, запропонувати автолюбителям і електричну версію.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас