Microsoft готує спецверсію Skype — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft готує спецверсію Skype

Фондовий ринок
973
Розробники зробили нову спробу реабілітуватися в очах публіки, підготувавши окрему версію Skype, спрямовану на власників малого бізнесу і одинаків-фрілансерів.
Крім стандартного набору опцій у вигляді дзвінків, відео-конференцій та чату, вона включає в себе календар з можливістю планування заходів, вбудований сервіс для оплати послуг власника облікового запису і реєстрації професійного акаунта з метою подальшого просування особистого бренду.
На даному етапі дана версія відкрита для тестування і є безкоштовною, тож будь-хто може завантажити її з офіційного сайту і перевірити її зручність особисто для себе.
Для доступу до даної версії необхідно завести окремий обліковий запис, в рамках якого потрібно вказати свої реальні ім’я і прізвище, електронну адресу, назву вашого підприємства, вашу країну, тип вашого бізнесу (один на вибір з наданого списку, або ж – вказати свій варіант) і частоту вашої появи в Мережі для спілкування з клієнтами. Після цього вас попросять вказати ваш логін Skype, і заявка на тестування відправлена. Проте, ні як скоро ви отримаєте відповідь від Microsoft, ні подальших дій щодо заповнення форми не повідомляється.
Поки не ясно, чи буде нова версія залишатися безкоштовною і після бета-тесту, так само як і немає точних дат щодо завершення етапу тестування.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас