WOG стверджує про неможливість погасити 1,1 млрд боргу одним платежем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WOG стверджує про неможливість погасити 1,1 млрд боргу одним платежем

Кредит&Депозит
963
Компанії групи WOG ТОВ “Золотек” та МПП ВК “Імпекс” здійснюють погашення кредитних зобов’язань перед банком “Форум” у суворій відповідності до графіків розстрочки.
Про це Finance.ua повідомила прес-служба мережі автозаправок WOG у відповідь на звинувачення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб щодо небажання сплачувати борг перед банком у розмірі 1,1 млрд грн.
Згідно з повідомленням, компанії групи WOG здійснюють погашення кредитних зобов’язань у суворій відповідності до графіків розстрочки. З цього приводу по суті питання у банку немає жодних нарікань.
“Натомість, є бажання “Форуму” отримати погашення усієї заборгованості одним платежем, що апріорі не можливо: ані з точки зору кредитних зобов’язань, які компанії WOG брали на себе у момент оформлення кредиту (права та обов’язки сторін чітко зафіксовані у кредитних договорах), ані з точки зору здорового глузду, оскільки це може призвести до втрати рентабельності бізнесу, а відповідно, і до неспроможності закрити усю заборгованість перед банком”, – зазначає прес-служба.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас