Deutsche Bahn запускає в Баварії безпілотний автобус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bahn запускає в Баварії безпілотний автобус

Технології&Авто
316
Невеликий автобус буде їздити по 8-хвилинному маршруту і безкоштовно доставлятиме пасажирів на залізничну станцію, пише Phys.org.
Німецька державна залізнична компанія Deutsche Bahn продемонструвала свій перший безпілотний автобус. Шатл, розрахований на 12 осіб, створив французький стартап EasyMile. Він возитиме пасажирів через живописне курортне містечко Бад-Бірнбах за маршрутом «цілющі ванни – центр – залізничний вокзал». Проїзд на безпілотному автобусі буде безкоштовним, а весь шлях займе всього 8 хвилин.
«Ми в’їхали на автопілоті в нову еру транспорту», ​​- сказав директор Deutsche Bahn Річард Лютц. Дійсно, залізничний оператор створив дочірню компанію Loki, яка займається вивченням автомобілів майбутнього, особливо тих, що працюють на електриці.
Deutsche Bahn запускає в Баварії безпілотний автобус
З 2018 року безпілотні автобуси вийдуть на тестові маршрути в декількох містах Німеччини, включаючи Гамбург. Deutsche Bahn вважає, що через кілька років роботизовані шатли будуть розвозити пасажирів по домівках і забирати їх прямо біля під’їздів, по дорозі підбираючи всіх, кому потрібно в тому ж напрямку.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас