Люксовий позашляховик стане електричним гібридом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Люксовий позашляховик стане електричним гібридом

Технології&Авто
578
Люксовий позашляховик Range Rover Evoque нового покоління отримає гібридну силову установку Plug-in Hybrid (PHEV), що підзаряджається. Щоправда, її характеристики поки що не відомі.
Перше покоління Range Rover Evoque з’явилося в 2011 році. У 2016 році його відновили, але нового покоління поки що немає. Англійці тільки планують розробити нове покоління цієї моделі.
Зараз у лінійку двигунів Evoque входить 2,0 л бензиновий агрегат потужністю 240 к. с., а також 2,2 л дизель в двох варіантах потужності (150 к. с. і 190 к. с.). Оскільки компанія Jaguar Land Rover вже взяла курс на «електрифікацію» (до 2020 року всі нові моделі цієї компанії тією чи іншою мірою електричними), то і новий Evoque отримає гібридну версію. Оснащуватися вона буде гібридною силовою установкою PHEV, що складається з 1,5 л бензинового двигуна і електромотора і літій-іонної батареї.
Такий позашляховик зможе їздити у тому числі і на одному електромоторі. Щоправда, приблизно 50 км, не більше. Однак, ця цифра відповідає таким показникам у вже існуючих гібридних автомобілів. Якими будуть динамічні характеристики цієї новинки – не відомо.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас