У МВФ розповіли, як подолати прірву між багатими і бідними (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВФ розповіли, як подолати прірву між багатими і бідними (відео)

Світ
1421
Задля того, щоб зменшити нерівність при розподілі економічних доходів у країнах світу, варто підтримувати інтеграційні процеси глобалізації, зокрема забезпечувати стале економічне зростання, яке буде тривати 10 і більше років.
Про це в ході Українського фінансового форуму в Одесі заявив заступник директора аналітичного департаменту МВФ Джонатан Девід Острі, повідомляє “Фінансовий тиждень”.
“Ми маємо продовжувати глобалізацію і підвищувати середні стандарти життя у всіх країнах. Важливо також не прискорювати процес глобалізації, можливо варто зробити паузу і осмислити, як зробити це більш інклюзивно у своєму форматі”, – заявив представник Фонду.
За словами експерта, є дві проекції ефекту глобалізації: фінансова і торгова. Саме торгова проекція вважається прогресивною, оскільки вона стимулює товарообіг і підтримує економічне зростання.
“Головна ціль – забезпечити стале економічне зростання, яке буде тривати 10 і більше років. Всі історії успіху – це країни, які зуміли забезпечити його. Короткострокове зростання ми можемо побачити будь-де, і воно не може подолати прірву між багатими і бідними, тож рівномірний розподіл доходів є надзвичайно важливим для суспільства”, – резюмував Острі.
За матеріалами:
Фінансовий тиждень
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас