Зростання курсу долара: куди зараз вигідно вкласти гроші - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зростання курсу долара: куди зараз вигідно вкласти гроші - експерт

Валюта
27179
«Якщо зараз є фінансові можливості, то найкраща порада, куди можна вкладати гроші – це купувати нерухомість і землю. Зараз вони в Україні на мінімальних цінах. Рано чи пізно війна закінчиться і ціни на нерухомість і землю зростатимуть. Причому, досить високими темпами. Особливо, якщо введуть ринок землі», – таку думку висловив голова Комітету економістів України Андрій Новак.
Якщо ж таких можливостей немає, економіст радить всі заощадження ділити на три валюти в рівних пропорціях: долар, євро та гривні.
«У гривні будете мати високий відсоток в українській банківській системі. У разі ж девальвації, те, що втратите на гривні, симетрично будете вигравати в євро і доларах. Таким чином, це допоможе мінімізувати ризики», – пояснив Новак.
За його словами, оскільки за останні три роки рівень доходів багатьох українців дуже знизився, населення зараз уже не має фінансової можливості скуповувати великі обсяги валюти. Навпаки, люди обмінюють свої останні або передостанні валютні заощадження на гривні, щоб просто використовувати на поточні витрати.
За матеріалами:
PolitekA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас