Данилюк розповів, скільки інвестицій вклав Світовий банк у розвиток України за роки незалежності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк розповів, скільки інвестицій вклав Світовий банк у розвиток України за роки незалежності

Казна та Політика
417
Міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив, що Світовий банк за 25 років вклав в українські проекти 11,6 мільярда доларів.
Про це повідомляє Урядовий портал.
Данилюк підкреслив, що 3 вересня виповнюється 25 років членства України у Світовому банку і подякував за інвестиційну, технічну та консультативну допомогу, надану організацією в рамках співпраці.
“Упродовж 25 років на фінансування інвестиційних проектів в Україні було виділено 11,605 млрд доларів. Кошти були спрямовані на інституційний розвиток органів державної влади, підтримку окремих напрямів й проектів в пріоритетних галузях та сферах, а також системні проекти, спрямовані на підтримку реформ й збалансування державного бюджету України”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що перегляд портфеля відбувається для оцінки статусу виконання проектів, після чого узгоджуються подальші кроки для забезпечення їх успішної реалізації.
Крім того, обговорюється стан виконання Плану заходів із впровадження портфеля інвестиційних проектів в Україні, затвердженого під час попереднього спільного перегляду, а також затверджується План заходів на наступне півріччя.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас