Goldman Sachs може придбати понад 25% в "дочці" "Драгон Капіталу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs може придбати понад 25% в "дочці" "Драгон Капіталу"

Фондовий ринок
272
The Goldman Sachs Group, Inc. (Нью-Йорк, США) може прямо або опосередковано придбати акції компанії New Ukraine PE Holding Limited (Нікосія, Кіпр), підконтрольної інвестгрупі “Драгон Капітал”, і отримати понад 25% голосів в управлінні компанією.
Відповідний дозвіл Goldman Sachs надав Антимонопольний комітет України (АМКУ), йдеться в повідомленні відомства в п’ятницю.
Раніше, в кінці липня цього року, АМКУ в рамках майбутньої угоди між “Драгон Капітал” і БТА Банком надав Dragon Capital Investments Limited (DCI) право придбати через компанію New Ukraine PE Holding Limited понад 50% у Mevalor Enterprises Limited (Нікосія, Кіпр), яка володіє ТОВ “Проперті Менеджмент Сервісез”. Це ТОВ займається наданням в оренду та експлуатацію власного або орендованого майна.
Тоді ж DCI отримала право на купівлю через інші свої структури двох київських бізнес-центрів – “Прайм” та “Євразія”, однак “Драгон Капітал” відмовився коментувати цю інформацію.
Заснована в 2000 році “Драгон Капітал” – одна з найбільших інвесткомпаній України. Працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.
Goldman Sachs, один з найбільших інвестбанків світу, з кінця 2007 року є міноритарним власником “Драгон Капітал”, проте на початку квітня цього року “Драгон Капитал” повыдомила про укладення угоди про зворотний викуп частки Goldman Sachs.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас