Ford і Deutsche Post випустять 2,5 тис. електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford і Deutsche Post випустять 2,5 тис. електромобілів

Технології&Авто
328
Ford разом з підприємством Deutsche Post, компанія StreetScooter GmbH, буде виробляти фургони для доставки з повністю електричним приводом і живленням від акумуляторів.
“Таке рішення допоможе нам розвантажити центри міст і поліпшити якість життя людей. Ми продовжимо роботу над тим, щоб зробити нашу доставку повністю CO2-нейтральною”, – говорить Юрген Гердеc, член виконавчої ради Deutsche Post AG.
До кінця 2018 року буде щонайменше 2500 електромобілів, призначених для міської експлуатації. Такий обсяг випуску робить спільне підприємство найбільшим виробником середньотонажних вантажних автомобілів з електроприводом в Європі.
“Ми перетворимо наш бізнес для задоволення майбутніх потреб. Ми є лідерами в сегменті комерційних автомобілів в Європі, і нове партнерство допоможе нам проявити наші сильні сторони. StreetScooter і Deutsche Post DHL Group – це партнери з величезною компетенцією і глобальною операційною мережею”, – говорить Стівен Армстронг, віце-президент групи і президент підрозділів Ford Motor Company.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас