В Україні формуватимуть потужну туристичну інфраструктуру - Кубів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні формуватимуть потужну туристичну інфраструктуру - Кубів

Казна та Політика
450
Міністерство економічного розвитку і торгівлі за сприяння Національної туристичної організації України, компанії Visa International Service Association і комерційного банку «Приватбанк» анонсували запуск програми підтримки та популяризації туризму в Україні.
За словами першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва, поставлено мету створити в Україні базу для формування потужної туристичної інфраструктури, і збільшення числа як внутрішніх, так і іноземних туристів.
Програма «Турист України» сприятиме зростанню внутрішнього і в’їзного туризму, створенню інфраструктури для цивілізованого туризму в нашій країні, інформування внутрішніх, і особливо іноземних туристів, про місце розташування туристичних об’єктів, допоможе забронювати готель, купити тур, забронювати і купити екскурсію, замовити та купити авіа- і залізничні квитки, організувати дозвілля.
Зараз в Україні близько 15 млн осіб вже активно користуються можливостями внутрішнього туризму. У 2016 році Україну відвідали 13,6 млн іноземних туристів. Очікується, що туризм стане важливою галуззю економіки, сприятиме зростанню ВВП і наповненню бюджету України, коментує плани МЕРТ Степан Кубів.
Планується запустити перший мобільний сервіс для іноземних туристів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас