Міненерго попросило запровадити хімічний аналіз вугілля на митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерго попросило запровадити хімічний аналіз вугілля на митниці

Енергетика
197
Міністерство енергетики та вугільної промисловості просить Державну фіскальну службу запровадити хімічний контроль вугілля і світлих нафтопродуктів на митниці. Про це під час засідання уряду заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.
“Міністерство енергетики звернулося до вас як до голови ДФС і звернулося до енергетичної митниці, у зв’язку з імпортом антрацитової групи вугілля ми би попросили, щоб митниця переглянула можливість отримання хімічних аналізів вугілля, яке поставляється”, — сказав І.Насалик.
За його словами, у тому випадку, якщо аналізи підтвердять походження вугілля з ОРДЛО, митниця має “застосовувати схему конфіскації даного вугілля”.
Він також закликав ДФС ввести лабораторний контроль світлих нафтопродуктів, які ввозяться на територію України. За словами міністра, у відомства є дані, що світлі нафтопродукти ввозяться неналежної якості.
“Я просив би, щоб в модернізації митниці і огляді товарів були переглянуті хімічні лабораторії, які визначають хімічний склад світлих нафтопродуктів”, — заявив І.Насалик.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас