Климпуш-Цинцадзе назвала пріоритети на 2017 щодо відкриття ринків ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Климпуш-Цинцадзе назвала пріоритети на 2017 щодо відкриття ринків ЄС

Казна та Політика
203
Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе вважає, що узгодження відкриття для України ринків Європейського Союзу у сферах телекомунікаційних, фінансових, поштово-кур’єрських послуг, а також послуг міжнародних морських перевезень, є пріоритетним на 2017 рік.
Про це вона повідомила під час засідання Кабінету Міністрів.
“Кілька основних пріоритетів, які для нас залишаються важливими, які є для нас найбільш важливими на цей 2017 рік, – це узгодження дорожніх карт з Європейським Союзом щодо повного відкриття ринків ЄС у сферах поштово-кур’єрських, телекомунікаційних, фінансових послуг, а також послуг міжнародних морських перевезень”, – сказала вона.
Климпуш-Цинцадзе додала, що пріоритетним на цей рік також є укладення угоди про оцінку відповідності та прийнятності промислових зразків, виконання зобов’язань щодо зони вільної торгівлі з ЄС у сфері адаптації імплементації законодавства щодо безпеки і якості харчової продукції.
Як повідомлялося, Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна відстає від графіка імплементації угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас