Японці хочуть інвестувати в Україну, співпрацюючи за формулою win-win — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці хочуть інвестувати в Україну, співпрацюючи за формулою win-win

Казна та Політика
1029
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та голова комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу “Кейданрен” Теруо Асада на зустрічі в Києві обговорили перспективу залучення японського бізнесу, в тому числі налагодження японського виробництва на території України.
Гройсман запевнив японського гостя в тому, що Україна налаштована на проведення “важливих і складних реформ” цього року.
У свою чергу, Асада підкреслив, що японський бізнес може бути вельми корисний для України, оскільки зацікавлений в таких сферах, як відновлювана енергетика, будівництво швидкісних автомагістралей, у тому числі на концесійній основі, модернізація портової інфраструктури.
“Ваша країна може пишатися людським капіталом, який дуже привабливий для японських підприємств. І ми сподіваємося на успіх заявлених Вашим урядом реформ, спрямованих на поліпшення ділового клімату. Ми налаштовані на інвестування в Україну, і, думаю, наші країни зможуть виробити стратегію співпраці за формулою win-win”, – сказав Асада.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас