Турки виграли тендер на ремонт львівських доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турки виграли тендер на ремонт львівських доріг

Казна та Політика
922
У тендері на ремонт доріг у Львівській області перемогла турецька компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», – згідно з даними в системі ProZorro.
Компанія буде освоювати 968 млн грн при будівництві і проведенні поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни на ділянці км довжиною 23 км. Компанія запропонувала фінальну ціну на рівні 227,99 млн грн, що на 100 тис. грн менше від очікуваної вартості. З них 378 тис. грн складе прибуток компанії.
Гарантійний термін на основу дорожнього одягу становить вісім років, а на асфальтобетонне покриття – три роки.
Компанія також виграла в тендері на проведення поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород на ділянці довжиною 62,5 км у Львівській області. Компанія запропонувала фінальну ціну на рівні 740,4 млн грн, що на 700 тис. грн менше від очікуваної вартості. З них 378 тис. грн складе прибуток компанії. Гарантійний термін на основу дорожнього одягу становить вісім років, а на асфальтобетонне покриття – три роки.
Тим часом вже розроблений проект асфальту, що самовідновлюється – дорожнє покриття допоможуть оновлювати бактерії.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас