Які автомобілі на «вторинці» треба дивитися в першу чергу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які автомобілі на «вторинці» треба дивитися в першу чергу

Технології&Авто
6960
Популярність старих авто в Україні зростає з кожним місяцем. Багато автовиробників вже заявили, що продажі б/у моделей зрівнялися, а то і випередили обсяги продажів нових машин.
І це не дивно. По-перше, українців приваблює можливість купити іномарку в хорошому стані і за помірну ціну. По-друге, є моделі, які при невеликому віці можуть дати фору деяким сучасним новим машинам.
Серед таких, на першому місці – Jaguar F-Type Convertible, його на вторинному ринку можна придбати приблизно за 38 тисяч фунтів стерлінгів.
Автомобіль комплектується потужним 3,0-літровим двигуном з шістьма циліндрами. Модель комплектується всіма необхідними функціями і має приємну підвіску. Важливо те, що F-Type Convertible дуже витривалий.
Другий рядок рейтингу експерти віддали Skoda Superb Estate. Новий автомобіль коштує близько 26 тисяч фунтів, проте на вторинному ринку модель можна купити вдвічі дешевше. Під капотом чеської моделі встановлений продуктивний 2,0-літровий силовий агрегат. Крім того, салон Superb дуже комфортний і просторий, а функціонал наповнений безліччю допоміжних функцій.
Трійку замикає Toyota RAV4, первісна вартість яких становить 25 тисяч фунтів стерлінгів, а старий позашляховик можна купити за 12 тисяч фунтів.
Даний кросовер володіє потужною силовою установкою, об’ємом 2,0 літра, а також безліччю додаткових функцій. Однак основною перевагою є повний привід і витривалий кузов.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас