Найважливіші цифри і цитати середи, 1 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 1 березня

576
Найважливіші цифри і цитати середи, 1 березня:
  • На Тернопільщині приватне підприємство “закатало” в асфальт 2,5 млн гривень
  • У двох областях України на 1,5 місяці обмежили рух вантажівок
Платіжна система PayPal поки що не поспішає заходити в Україну – Шпек
“PayPal – одна з найбільших платіжних систем світу, для якої український ринок не є великим, тому і не є пріоритетним. Тим більше, що у них є власний стратегічний план з прописаними намірами щодо виходу на ринки конкретних країн світу з кроком в два роки. Відбір країн-кандидатів для PayPal досить простий – вони відкривають представництва тільки в тих країнах, які їм цікаві з точки зору прибутковості”, – зазначив Шпек.
Кличко повідомив, коли почнеться будівництво нової транспортної розв’язки на Шулявці
“Більш того, не тільки ремонт, а й будівництво розв’язки. Було розроблено проект, який вже в цьому році почнемо втілювати, щоб зробити нормальну розв’язку і реконструкцію цього шляхопроводу”, – сказав мер Києва Віталій Кличко.
Україна є співвласником одного з великих портів Азії – Омелян
“Тільки дехто утаємничений знає, що в Україні на один порт більше. Наша держава є власником 37% порту “Лотос” у м. Хошимін у В’єтнамі”, – написав він.
Рева пояснив відмінності механізму нарахування пенсій в 2008 і в 2016
“Люди, які виходять на пенсію в 2015 році, 2016 2017, мають один стаж, практично одну посаду, один заробіток, вони мають різницю в пенсії через те, що різні роки і різні показники. Якщо це не робиться протягом тривалого періоду, виникає розрив у пенсіях між тими, хто виходив раніше на пенсію і виходить зараз”, – зазначив міністр.
Стало відомо, скільки Україна втратила в результаті торгової агресії Росії
“Найбільші втрати – це експорт в Казахстан і Киргизстан – понад 40% експорту втрачено. Але “зачепило” і інші країни. Якщо все підсумувати, то ми вийдемо на цифру близько одного мільярда доларів прямих втрат. Акцентую вашу увагу саме на тому, що це прямі втрати, тобто тільки від продажу товарів. Але ми втрачаємо і на ринку супутніх послуг у секторі перевезень і логістики. І все це – на тлі падіння промислового виробництва в самій Україні і падіння її експорту в РФ”, – заявила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, торговий представник України Наталія Микольська.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас