Тігіпко змінює керівництво Універсал Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко змінює керівництво Універсал Банку

Фондовий ринок
2423
Наглядова рада Універсал Банку 22 грудня змінила склад правління.
22 грудня були припинені повноваження голови правління Універсал Банку Дмитра Кузьміна (за згодою сторін), який очолював банк з 22 серпня по 23 грудня.
Тимчасово в.о. голови правління став заступник голови правління з корпоративного бізнесу – член правління Роман Гороховський.
Звільнені також директор фінансового департаменту – член правління Сергій Зарожевський, директор з розвитку роздрібного бізнесу та каналів дистрибуції – член правління Панагіотіс Сарантопоулос, заступник голови правління Нікос Софроніу, директор департаменту з ризиків – член правління Галина Ховалко.
Звільнений також головний бухгалтер Катерина Сосюра, т.в.о. головного бухгалтера буде Ірина Котельникова.
За власним бажанням звільнилися два незалежних члени наглядової ради Костакіс Маврокордатос і Ангелос Лоіцоу, які перебували на цих посадах з 5 серпня.
Крім тимчасового в.о. голови правління Романа Гороховського та директора департаменту комплаенса – члена правління Ольги Алєксєєвої також призначені з 26 грудня 2016 року по 15 лютого 2017 року член правління Ірина Старомінська, член правління Олег Остапець, заступник голови правління Іра Семенова.
Як повідомлялося, Антимонопольний комітет в листопаді дозволив Сергію Тігіпку опосередковано, через компанію Вailican Limited (Кіпр), купити Універсал Банк.
Після чого 15 грудня акціонери Універсал Банку оголосили додаткову емісію акцій на 445 млн грн. В ході цього приватного розміщення акції дозволялося купити компанії Вailican Limited.
Сергій Тігіпко купує у греків Універсал Банк, який в подальшому буде приєднаний до ТАСкомбанк. Ця угода стане інструментом досягнення мети бізнесмена – подвоїти позиції на ринку і увійти в топ-20.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас