ФБР не знайшло зв'язків Трампа з Росією, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФБР не знайшло зв'язків Трампа з Росією, - ЗМІ

Світ
261
Співробітники правоохоронних органів США заявили, що жодне з розслідувань не знайшло прямого зв’язку між кандидатом в президенти США Дональдом Трампом і російським урядом.
Про це пише The New York Times, посилаючись на власні джерела.
“І навіть злам електронних листів демократів був направлений на зрив президентських виборів, а не на обрання пана Трампа”, – стверджується в повідомленні.
Агенти ФБР більшу частину літа перевіряли наближених Трампа, шукали фінансові зв’язки з Росією, вираховували тих, хто причетний до зламу серверів демократів, перевіряли версію про імовірний секретний канал листування між компанією Trump Organization мільярдера з російським Альфа-Банком. Як стверджується, листи, відправлені банком, ймовірно, були рекламою.
Таким чином, жодне розслідування не виявило прямих зв’язків між Трампом і російською владою, констатує видання.
Раніше кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон закликала свого суперника з президентських перегонів Дональда Трампа “негайно розкрити всі його зв’язки з Кремлем”. Вона також заявила, що американська розвідка підтвердила, що за кібератаками проти США з метою вплинути на підсумки виборів стоїть уряд Росії.
Після цього лідер демократів у Сенаті Конгресу США Гаррі Рід вимагав від глави Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі оприлюднити інформацію про зв’язки кандидата від республіканців Дональда Трампа з Росією.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас