"Їдемо повільно і яйця висиджуємо". Для Pokemon GO працюють таксі й тренери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Їдемо повільно і яйця висиджуємо". Для Pokemon GO працюють таксі й тренери

Світ
786
Покемономанія набирає обертів. Незважаючи на те що дата офіційного виходу гри в Україні досі невідома, на покемонах вже заробляють. У Мережі можна знайти собі особистого тренера для полювання на цих героїв, замовити таксі для ловів та придбати шкільний рюкзак, прикрашений покемонами.
Відразу в двох містах України – Києві та Львові – буде запущено сервіс Pokemon GO Taxi. За 400 грн/год можна буде замовити авто з водієм і виловлювати покемонів. Правда, не чекаючи сервісу, вже можна замовити і звичайне таксі для полювання. Такі оголошення є в інтернеті – таксі пропонують в Одесі, Дніпрі та Харкові.
«За три години виходить зловити близько сотні покемонів. Їдемо повільно, до 10 км/год, щоб гра думала, що ми йдемо пішки. І в процесі ще і яйця висиджуємо», – каже Євген, який надає таке таксі в Дніпрі.
Послуга користується попитом, говорить, що за тиждень три-чотири рази замовляють. У Мережі також можна найняти ловця, який вигуляє ваш смартфон, зловить покемонів і «висидить» нові яйця. За годину активного вилову попросять від 40 грн. Обіцяють зловити не менше 20-25 шт. Але ціна може змінитися залежно від унікальності екземпляра, якого вдалося вистежити. «Ви просто мені даєте свій смартфон (або пароль від акаунту), і я йду ловити їх за вас. Ви при цьому займаєтеся своїми справами. А можу і просто ходити, щоб висидіти яйце: 10 грн за 2 км, 20 грн – 5 км, 40 грн – 10 км. Під заставу можу залишити студентський, адресу прописки і стару «Нокіа», щоб ви могли дзвонити, якщо вам потрібно. Але також ви можете надати логін і пароль від акаунту Google для того, щоб я міг ловити покемонів зі свого смартфона», – розповів нам Микита, коли ми зателефонували йому під виглядом клієнтів.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас