У Гідропарку побудують "український Діснейленд", - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Гідропарку побудують "український Діснейленд", - Кличко

Казна та Політика
1078
Влада української столиці обіцяє оновити київський Гідропарк, найближчим часом мерія представить концепцію його розвитку. Віталій Кличко обіцяє зробити з нього “Діснейленд”.
Про це повідомляє прес-служба КМДА.
“Найближчим часом ми презентуємо концепцію розвитку Гідропарку, який стане містечком розваг, де можна відпочити з дітьми — так званим “українським Діснейлендом”. Зараз ми спілкуємося з інвесторами, які мають великий досвід реалізації таких проектів. І наше завдання — реалізувати цей задум в найближчі роки”, — зазначив Віталій Кличко.
Мер підкреслив, що Київ має стати містом, яке привертатиме до себе увагу європейських країн, культурним та спортивним центром країни.
“Нам є що показати, нам є чим пишатися. І у нас є підстави говорити, що Київ — одне з найкращих міст світу”, — зазначив Віталій Кличко.
За словами Віталія Кличка, до кінця літа завершиться реконструкція київського велотреку, який вже готовий на 80%.
“Я сподіваюся, що в серпні ми будемо відкривати оновлений Київський велотрек — сучасний, з новою велошколою для дітей, оновленим покриттям, з сучасним паркінгом, освітленням, — сказав Віталій Кличко. — Велотрек і територія парку, яка до нього прилягає, будуть єдиним відкритим простором, з зонами дозвілля, кафе, де бажаючі зможуть подивитися змагання. Це буде одне з центральних місць у столиці для занять спортом і відпочинку”, — підкреслив Віталій Кличко.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас