Українці запустили Telegram-бота, який відстежує посилки на «Укрпошті» та інших великих операторах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці запустили Telegram-бота, який відстежує посилки на «Укрпошті» та інших великих операторах

Технології&Авто
1151
Полюбляєте отримувати посилки, полюбляйте і відстежувати їх в дорозі. Найбільші поштові оператори України дозволяють своїм клієнтам здійснювати трекінг посилок через власні сайти, але українські розробники із товариства QBot вирішили полегшити українцям задачу. Їхній Telegram-бот відстежить вашу посилку, відправлену «Укрпоштою», «Нової поштою», «Делівері» або «Міст-Експрес».
Щоб почати користуватися ботом, потрібно ввести в пошуку месенджера Telegram його назву – @QTrackerbot і натиснути Start. Потім вибрати поштового оператора, який обслуговує потрібне відправлення, і ввести номер посилки. Для точнішої інформації може знадобитися номер телефону, проте пошук можливий і без нього.
Розробники стверджують, що це перший бот, який дозволяє відстежувати посилки відразу чотирьох поштових операторів, включно із «Укрпоштою». Сервіс дуже простий, не вимагає установки і додаткових налаштувань – в цьому перевага бота перед мобільними додатками поштових компаній, створених для трекінгу посилок.
Це не перший бот спільноти QBot – раніше вони також запустили бота, який повідомляє прогноз погоди @QWeatherbot, і незабаром обіцяють порадувати користувачів Telegram новими можливостями.
“Найближчим часом ми хочемо оптимізувати бот трекінгу для пошуку за номером, обминаючи необхідність вибору оператора, і реалізувати трекінг для посилок з-за кордону. Крім цього, вже “на виході” ряд нових рішень, в тому числі, і fun-напрямки – незабаром усе побачите самі”, – повідомив представник QBot.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас