Ліквідатор банку "Союз" другий день не може потрапити в його офіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ліквідатор банку "Союз" другий день не може потрапити в його офіс

Кредит&Депозит
1541
Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО) на здійснення ліквідації банку “Союз” (Київ) другий день не може потрапити в приміщення банку, повідомив ФГВФО на веб-сайті.
За інформацією ФГВФО, доступу в приміщення банку в Києві на вул. Суворова, 4 перешкоджають працівники приватної охоронної фірми, які закрили двері будівлі і відмовилися допускати представника Фонду, про що складено відповідний акт. До місця події також прибули співробітники поліції. Вони склали протокол і прийняли заяву про вчинення кримінального злочину.
За даним фактом Печерське районне управління поліції Києва внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 342 КК України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб).
Розпочато досудове розслідування.
Як повідомлялося, Національний банк України 15 березня 2016 року вирішив відкликати банківську ліцензію та ліквідувати банк “Союз” за прискореною процедурою за систематичні порушення законодавства в сфері фінансового моніторингу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас