Податковий комітет рекомендує Раді змінити порядок стягування податків на старі автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податковий комітет рекомендує Раді змінити порядок стягування податків на старі автомобілі

Особисті фінанси
1470
Комітет податкової та митної політики Верховної Ради рекомендує парламенту прийняти за основу та в цілому законопроект №3046, що змінює порядок справляння податків на старі автомобілі.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради.
“Комітет з питань податкової та митної політики рекомендує Верховній Раді прийняти за основу та в цілому проект закону “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних товарів”, – сказано в повідомленні.
Комітет вважає, що прийняття законопроекту сприятиме вдосконаленню процедури та підвищення ефективності системи оподаткування на ринку вживаних товарів, створить умови для нормального повноцінного функціонування загальноприйнятою у світових країнах програми “trade-in” на базі офіційних дилерських підприємств та забезпечить додаткові доходи підприємств в умовах кризи.
Нагадаємо, 16 депутатів пропонують Раді змінити порядок стягування податків на старі автомобілі.
Документ припускає обкладання податком на додану вартість комісії дилера, що приймає на продаж старий автомобіль, тоді як в даний час ПДВ нараховується тільки на комісію при викупі автосалоном машини у фізособи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас