Розенко повідомив, на скільки в середньому збільшаться субсидії в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко повідомив, на скільки в середньому збільшаться субсидії в Україні

Казна та Політика
787
Розмір субсидій на наступний рік можна буде визначити, коли підуть повноцінні сплати за житлово-комунальні послуги.
Про це повідомив міністр соціальної політики України Павло Розенко під час публічного звіту членів гуманітарного блоку уряду про виконання Програми діяльності Кабінету міністрів.
“Сьогодні нам ще важко сказати остаточну суму середньої субсидії, ми її будемо знати приблизно на початку січня, коли вже підуть повноцінні сплати за житлово-комунальні послуги”, – сказав він.
За оцінкою міністра, середній розмір субсидії буде коливатися на кожну сім’ю “від 350 грн до 3500-4000 грн – це в основному в сільській місцевості”.
“Тобто розмір субсидії буде приблизно в три-чотири рази більше, ніж у минулому році”, – додав Розенко.
Як повідомлялося, жителям України в січні-жовтні 2015 були призначені субсидії на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг (ЖКП) на суму 905,4 млн грн, що на 828,7 млн грн, або в 11,8 рази, більше , ніж у січні-жовтні 2014 року.
За інформацією Держстату, субсидії на оплату ЖКП у січні-жовтні поточного року були призначені 3,9 млн сімей, що склало 88,4% від загальної кількості сімей, які звернулися за субсидіями. У порівнянні з січнем-жовтнем 2014 року кількість сімей, яким було призначено субсидії, зросла на 3,2 млн, або у 5,6 разів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас