Український додаток дозволить заробляти, виконуючи завдання на мобільному пристрої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український додаток дозволить заробляти, виконуючи завдання на мобільному пристрої

Особисті фінанси
1100
Українські розробники створили додаток CashPump, яке дозволяє отримувати грошові винагороди за виконання різних завдань на мобільному пристрої. Наприклад, за установку мобільних додатків і ігор, участь в опитуваннях, коментування, перегляд реклами тощо Виконання одного завдання принесе користувачеві до 10 грн.
За день користувач може виконати будь-яку кількість завдань, єдине обмеження – один користувач може виконати конкретне завдання тільки один раз. Вивести гроші (від $ 5) можна через PayPal, WebMoney або прямо на банківську карту (Visa / MasterCard). У майбутньому команда планує дозволити виводити кошти через подарункові карти Amazon.
Більшість завдань доступні день або два, тому користувачам потрібно стежити за появою нових завдань і постаратися виконувати їх відразу. Винагорода може бути різною.
Додаток CashPump отримує завдання від компаній-партнерів і CPA-мереж. Заробляють на комісії від завдань, сума якої залежить від оффера і становить від 3% до 20%.
На сьогодні серед партнерів CashPump – студія мобільного маркетингу Аpplead і вітчизняні розробники мобільних ігор TapGaming. Команда веде переговори з низкою компаній, щоб забезпечити постійну наявність активних завдань для своїх користувачів, а поки для українських та білоруських користувачів завдань набагато менше, ніж для російських.
CashPump збирає дані про програми, які встановлено у користувачів сервісу. Розробники також запевняють, що їх влаштування у безпеки – з недобросовісними партнерами, які можуть промишляти кібершахрайства, команда не працює.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас