У Львові відкрився офіс німецької ІТ-компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові відкрився офіс німецької ІТ-компанії

Фондовий ринок
976
Наприкінці листопада у Львові відкрився офіс німецької продуктової компанії b-next, де для початку працюватимуть близько 30 співробітників.
Про цей повідомляє львівський IT-кластер, також додаючи, що компанія стане 38 членом спільноти.
Офіс у Львові стане четвертою локацією b-next. Решта три знаходяться в Герфорд, Лондоні та Нью-Йорку. Львівський підрозділ повністю буде інтегровано з головним офісом в Німеччині.
Німецька компанія на ринку вже більше 20 років, а її програмним забезпеченням користуються більш ніж 100 банків, фінансових установ та регулюючих органів. b-next допомагає клієнтам з контролем ринків капіталів, управлінням ризиками та забезпеченням торговельної продуктивності.
Комплексна платформа b-next Capital Markets Compliance (CMC) створена для виявлення зловживань на ринку, операцій з конфіденційною інформацією, використання службового становища в особистих інтересах, моніторингу цінних паперів і позабіржової торгівлі. Також програма забезпечує виконавчу звітність та моніторинг торговельної діяльності.
Офіційне відкриття львівського офісу намічено на 26 листопада, там можна буде поспілкуватися зі співробітниками і керівництвом b-next.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас