Deutsche Bank попередив про збиток у 6 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank попередив про збиток у 6 млрд євро

Фондовий ринок
510
Deutsche Bank готується отримати рекордний доподатковий збиток у розмірі 6 млрд євро ($6,7 млрд) у третьому кварталі.
Як повідомляє прес-служба фінустанови, Deutsche Bank списує великі суми у своєму інвестиційному підрозділі і в двох активах, від яких планує позбавитися – роздрібному банку Postbank і частці в китайському Hua Xia Bank.
Крім того, найбільший банк Німеччини виділяє більше коштів для ведення судових процесів.
“Новини погані і я чекаю, що багато з вас будуть дуже розчаровані ними” – написав у листі виконавчий директор банку Джон Крайан, який обійняв цю посаду в липні, обіцяючи скоротити витрати банку.
Під керівництвом пана Крайана Deutsche Bank реалізує програму скорочення світової присутності, щоб зосередитися на регіональній діяльності. У вересні джерела повідомили, що глава банку планує скоротити близько 23 тис. робочих місць, тобто приблизно чверть штату.
Після виплати податків квартальний збиток, як повідомляє Deutsche, склав у третьому кварталі 6,2 млрд євро. Без урахування витрат, пов’язаних з нанесенням шкоди репутації, і нематеріальними активами, збитки склали б тільки 400 млн євро.
Аналітики в середньому очікували в третьому кварталі чистого прибутку в розмірі близько 1 млрд євро.
Інвестори Deutsche Bank, які одержували стабільні дивіденди з 2009 року, повинні приготуватися до призупинення дивідендних платежів в 2015 році, попередив банк.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас