Samsung проектує літаючу камеру для селфі-зйомки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung проектує літаючу камеру для селфі-зйомки

Технології&Авто
379
Компанія Samsung, цілком можливо, незабаром випустить якісно новий продукт – безпілотний літальний апарат, призначений для селфі-зйомки.
За даними ресурсу SamMobile, пристрій розробляється в рамках програми Project Selfie Camera Drone. Передбачається, що безпілотник зможе слідувати за своїм власником, здійснюючи фотографування і відеозапис з висоти пташиного польоту. Це дозволить отримувати знімки та відеоролики, зроблені з найрізноманітніших ракурсів.
Дрон-камера повинна зацікавити в першу чергу любителів активного відпочинку, екстремалів та спортсменів, яким можливостей традиційних екшен-камер недостатньо. На жаль, будь-які інші деталі про проект поки не розкриваються. Інформації про терміни можливої появи новинки в продажу також немає
По всій видимості, Project Selfie Camera Drone є однією з ініціатив нового підрозділу Samsung, про формування якого стало відомо на початку нинішнього року. Серед напрямків роботи цієї групи названі системи віртуальної реальності, безпілотні літальні апарати, 3D-принтери, автомобілі з автопілотом, роботи і системи дистанційного присутності.
Якщо Samsung вдасться розробити літаючу камеру для селф-зйомки з великим часом перебування в повітрі, ударостійкою і вологозахищеною конструкцією, а також високою якістю зйомки, вона цілком може стати хітом продажів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас