«Київстар» запустив комерційну мережу 3G у Києві: ціни та карта покриття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київстар» запустив комерційну мережу 3G у Києві: ціни та карта покриття

Особисті фінанси
4799
Оператор мобільного зв’язку «Київстар» у ніч з 15 на 16 червня проводив комерційне включення 3G в різних районах Києва та передмістя. На 9:00 мережу включена в столиці, крім Києва мережу запускають ще в 23 населених пунктах, а також в аеропорту «Бориспіль».
На даний момент 3G крім Києва включили в Борисполі, Віті-Поштовій, Вишневому, Вишгороді, Горі, Коцюбинському, Крюковщині, Лісниках, Мархалевці, Новосілках, Нових Петрівцях, Петровському, Пролісках, Софіївській Борщагівці, Старих Петрівцях, Щасливому, Петропавлівській Борщагівці, Романкові, Ходосівці, Хотові, Хотянівці, Чабанах, Чайці.
На зв’язок діють тарифи, оголошені компанією раніше, наприкінці травня. Для пріпейда пропонується «Смартфон», «Смартфон +» і «Смартфон Екстра». В рамках всіх цих тарифних планів – безліміт на дзвінки всередині мережі. За обсягом мобільного інтернету у першому варіанті пропонується 500 Мб за 55 грн. абонплати на місяць, у другому – 1,5 Гб за 95 грн, у третьому – 2,5 Гб за 150 грн на місяць. Перевірити залишок обсягу даних у цих планах можна, набравши * 112 #.
«Смартфон +» і «Смартфон Екстра» припускають нетарифікований доступ в соціальні мережі Facebook, Twitter «Вконтакте» і «Однокласники». «Не має значення, чи користується клієнт цими соцмережами через додатки або браузери. Також ми будемо зануляти трафік на пул IP адрес, які офіційно надано соцмережами », – пояснили в компанії. Але при переході з соцмереж на зовнішні посилання тарифікація йде за стандартними умовами тарифного плану абонента.
Є також кілька нових контрактних тарифних планів: «Все за 95», «Все за 150», «Все за 500» і «Все за 800». За 95 гр на місяць абонент отримує безліміт всередині мережі та 60 хвилин на інші мережі плюс 1,5 Гб інтернету. За 150 – 200 хвилин на інші мережі і 2,5 Гб трафіку, за 500 грн – 1500 хвилин на інші мережі, 30 хвилин для дзвінків закордон плюс 5 Гб, за 800 грн – 2500 хвилин на інші мережі, 100 хвилин для зарубіжних дзвінків і 7 Гб трафіку.
Абоненти зі старими тарифними планами на мобільний інтернет поки залишаються на тих же умовах. Тобто, якщо наприклад, у користувача за умовами тарифного плану є 100 Мб в день, цей же обсяг трафіку тепер надаватиметься на максимальній швидкості, можливій за технологією 3G. На звичний абонент тариф це не вплине, уточнюють в компанії. Але якщо тарифний трафік скінчиться раніше, швидкість абоненту сильно знизять (в такому випадку можна підключити пакет).
Серед пакетних пропозицій є одноразові (від 50 Мб за 5 грн до 500 Мб за 35 грн) та щомісячні (1 Гб за 60 грн і 3 Гб за 150 грн). Правда, щомісячні пакети можуть замовляти тільки користувачі «Смартфон +» і «Смартфон Екстра» (якщо замовити пакет навздогін до цих планів, відповідно збільшиться абонентська плата за місяць). Більше інформації про пакетних пропозиціях – на сайті компанії.
Нагадаємо, першим у Києві запустив комерційну 3G-мережу оператор зв’язку «Астеліт» (life :), в мережі «Київстар» комерційний 3G першим отримав Львів.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас