Bloomberg: Apple побудує власну швидкісну мережу для хмарних сервісів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bloomberg: Apple побудує власну швидкісну мережу для хмарних сервісів

Технології&Авто
322
Згідно з даними джерел Bloomberg, компанія Apple будує власну мережу для підвищення швидкості передачі даних, а також планує модернізувати центри обробки даних з використанням, здебільшого, устаткування власного виготовлення, з метою підвищення конкурентоспроможності в боротьбі з Amazon, Google, Microsoft і іншими провайдерами хмарних послуг .
Поліпшення інфраструктури дозволить Apple забезпечити більш швидку доставку хмарного контенту і поліпшити роботу сервісів, таких як iCloud, iTunes і Siri, а також сприятиме зростанню популярності Apple Music, анонсованого на конференції розробників Worldwide Developers Conference 2015 в Сан-Франциско.
Швидкість передачі даних є однією з важливих складових успіху потокового музичного сервісу, який, як планує компанія, збере більше 100 млн передплатників.
Високошвидкісні мережі великої протяжності з’єднають ЦОД в Каліфорнії, Неваді, Північній Кароліні і Орегоні. Замість існуючих технологій сторонніх вендорів компанія планує використовувати для передачі даних оптичні лінії, що забезпечують швидкість в сотні Гбіт/с.
Apple не збирається відмовлятися від використання серверів Hewlett-Packard, Ethernet-комутаторів Cisco та інших існуючих технологій, але, разом з тим, веде переговори з компаніями, щоб ті надали допомогу в розробці власного обладнання для споруджуваних мереж, яке будуть виробляти її партнери.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас