Онлайн-торгівля продовжує зростати в усьому світі, - OC&C, PayPal і Google (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн-торгівля продовжує зростати в усьому світі, - OC&C, PayPal і Google (дослідження)

Особисті фінанси
373
Електронна торгівля на чотирьох найбільших ринках у світі – США, Німеччини, Великобританії та Китаї – продовжуватиме зростати в найближчі кілька років і в 2018 році досягне $ 490, 5млрд.
Про це повідомляється в спільному дослідженні OC&C, PayPal і Google.
Згідно з результатами звіту, європейські споживачі, зокрема, британці витрачають один з п’яти фунтів стерлінгів на покупки в інтернеті. При цьому зростання онлайн-торгівлі безпосередньо залежить від росту поширення смартфонів і мобільного шопінгу.
“Кількість користувачів з доступом до інтернету швидко зростає, при цьому багато нові споживачі вважають за краще здійснювати покупки зі смартфонів”, – зазначив Мартін Бертісен, директор з продажу в Google у Великобританії.
Великобританія лідирує за темпами зростання мобільних покупок. Більше половини онлайн-продажів у цій країні (59%) вже здійснюються зі смартфонів і планшетів, що на 14% більше, ніж у США (45%) і на 35% більше, ніж у Німеччині (24%).
Розвиток онлайн-торгівлі також позитивно впливає на зростання транскордонних продажів. Приміром, жителі Китаю зараз здійснюють майже таку кількість покупок на британських сайтах, як у вітчизняних інтернет-магазинах. При цьому, на питання, чому вони воліють купувати товари на зарубіжних сайтах, 40% називають широкий вибір товарів основною причиною. Таким чином, зростання міжнародної інтернет-торгівлі зможе задовольнити одне з основних бажань користувачів – широкий вибір товарів і послуг.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас