Android Pay дасть змогу використовувати Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Android Pay дасть змогу використовувати Bitcoin

Технології&Авто
283
Минулого тижня Google представив на ринку мобільних платежів новий інструмент – Android Pay. Очікується, що новий платіжний сервіс буде корисний не тільки традиційним користувачам і підприємцям, але і представникам спільноти криптовалюти.
У заяві Google містяться обнадійливі для Bitcoin-ентузіастів факти:
«Android Pay об’єднує мобільні пристрої, платіжні мережі, банки і роздрібних торговців, спрощуючи процес оплати товарів і послуг. Пропонуючи розробникам гнучку відкриту платформу, творці Android Pay сподіваються стимулювати розвиток мобільних платежів ».
Android Pay підтримують провідні фінансові компанії світу, наприклад, платіжні системи American Express, Discover, MasterCard, VISA, а також Bank of America, CapitalOne, Citi, і багато інших. Підтримка цих організацій є гарантією того, що персональні дані користувачів надійно захищені.
Android Pay буде підтримувати платежі в криптовалюті. Google вже веде переговори з основними гравцями ринку.
«Ми розробили нашу платформу для роботи з будь-яким процесором. І ми працюємо в партнерстві з ключовими гравцями цієї галузі, включаючи Braintree, CyberSource, First Data, Stripe і Vantiv. З них Stripe і Braintree вже приймають Bitcoin платежі.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас