Українське додаток Spark за два дні вийшов в топи App Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українське додаток Spark за два дні вийшов в топи App Store

Технології&Авто
2245
Одеська компанія Readdle славиться успіхом своїх додатків в App Store – вони регулярно потрапляли в топи офіційного магазину компанії і били рекорди по завантаженнях не тільки в українському, але й міжнародному сегменті.
З новим поштовим клієнтом Spark сталася та ж історія. Всього за два дні додаток завантажили понад 100 тис користувачів, в результаті чого він потрапив в топи App Store в двох категоріях.
Додаток Spark з’явилося в App Store в п’ятницю ввечері. Це поштовий клієнт, який суттєво підвищує ефективність роботи з електронною поштою.
Як розповів директор з маркетингу Readdle Денис Жаданов, вже через день Spark увійшов до топ-50 безкоштовних додатків App Store в США, і зайняв 7-е місце в категорії Productivity. “Зараз трохи відкотилися назад, так як основна хвиля спала”, – додав він. Українське додаток Spark за два дні досягла 100 тис завантажень і вийшло в топи App Store. “Ми сподівалися як мінімум на 200-300 тисяч. Зазвичай, Apple нас фічурить, але в цей раз не вийшло, так як ми занадто пізно їх попередили про вихід”, – пояснив Денис Жаданов.
На його думку, хорошою реакцією на новинку компанія зобов’язана вже розкрученому бренду Readdle. Втім, компанія не стала покладатися тільки на силу імені і вдалася до традиційного набору заходів, щоб досягти таких результатів: висвітлення в пресі; email-розсилка по базі користувачів Readdle; більше 1000 користувачів в бета-тесті; крос-промо за існуючими додаткам Readdle; промо-відео.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас