Бізнес-клімат в Україні поліпшився, - Американська торгова палата — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес-клімат в Україні поліпшився, - Американська торгова палата

Казна та Політика
428
Бізнес-клімат в Україні поліпшився, що свідчить про реальні зміни в країні.
Про це заявив під час 8-го Київського форуму президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер.
“Я б хотів сказати про позитивні тенденції. Те, що відбулося за останні півроку в бізнесі, дуже важливо, оскільки це дало можливість представити всьому світові, що в Україні таки відбуваються зміни”, – підкреслив Гундер.
Як один з головних прикладів поліпшення бізнес-клімату він навів впровадження технології 3G в Україні. “Бізнес-спільнота каже, що це – позитивний тендер в українській історії”, – зазначив Гундер.
У той же час він вказав на те, що процес реформ триває і він не може бути швидким. “Ми розуміємо, що це не спринт, а марафон. У деяких випадках це просто така спортивна ходьба”, – сказав президент Американської торгової палати.
За його словами, іноземні інвестори сприймають Україну насамперед як “країну, яка знаходиться у стані війни, проте більше 90% іноземних бізнесменів продовжують працювати в Україні”.
На переконання Гундера, як тільки Україна вирішить свої проблеми у сфері безпеки, бізнес спрямується в країну.
При цьому він підкреслив важливість боротьби з корупцією, де головним фактором повинна стати невідворотність покарання. “Корупція ще залишається. Невідворотність покарання – дуже важливий принцип, який ми не завжди бачимо. Якщо це буде втілюватися, то тоді можна буде сміливо говорити, що цей уряд реально бореться з корупцією”, – сказав Гундер.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас