China Railway уклала контракти на будівництво інфраструктурних об'єктів в Африці на $ 5,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

China Railway уклала контракти на будівництво інфраструктурних об'єктів в Африці на $ 5,5 млрд

Світ
192
Китайська державна залізнична компанія China Railway Construction Corp. (CRCC) уклала два контракти на будівництво інфраструктурних об’єктів в Африці на загальну суму $ 5,5 млрд.
Так, африканський підрозділ компанії побудує міжміську залізничну лінію в Нігерії – вартість цього проекту складе $ 3,5 млрд. Другий проект – у сфері житлової нерухомості в Зімбабве – оцінюється в $1,9 млрд.
Таким чином, стратегія CRCC, що припускає активізацію будівництва інфраструктурних об’єктів в країнах, що розвиваються, приносить свої плоди.
У листопаді минулого року компанія уклала контракт на будівництво ще однієї залізничної лінії в Нігерії на суму $12 млрд.
Стратегія CRCC включає будівництво доріг, залізничних ліній, портів, трубопроводів та інших об’єктів інфраструктури в різних регіонах світу. Це, як очікується, підтримає попит на експортоване Китаєм промислове обладнання в умовах перевиробництва всередині країни.
Згідно з даними китайських ЗМІ, Центробанк КНР скористається золотовалютними резервами, щоб влити близько $ 62 млрд в капітал некомерційних банків, які будуть грати ключову роль у підтримці ініціативи китайської влади з будівництва місцевими компаніями інфраструктурних об’єктів в державах, що розвиваються.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас