Абромавічус обіцяє українцям нову податкову реформу вже восени — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абромавічус обіцяє українцям нову податкову реформу вже восени

Казна та Політика
3149
Робоча група при Міністерстві фінансів планує до кінця літа розробити нову систему податкової реформи, яку мають намір винести на голосування парламенту в жовтні цього року. Про це розповів на прес-конференції міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.
Глава МЕРТ повідомив, що Міністерство фінансів почало засідання робочої групи з нової податкової реформи, групу очолює міністр фінансів Наталія Яресько.
“За моїми даними, до кінця літа буде розроблятися нова система податкової реформи. Пропозиції будуть винесені парламенту, в жовтні очікується голосування. І вже нова податкова система у нас буде ефективною з 1 січня наступного року”, – розповів міністр.
Нагадаємо, всього в Україні планується втілити 62 реформи. З них пріоритетними визначено 8 реформ і 2 програми. Визначено 25 ключових показників успішності розвитку країни.
Першочерговими визначені реформа системи національної безпеки і оборони, оновлення влади і антикорупційна реформа, судова та реформа правоохоронної системи, децентралізація і реформа державного управління, дерегулювання і розвиток підприємництва, реформа системи охорони здоров’я та податкова реформа.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас