Аваков розповів, що буде далі зі справою екс-глави ДСНС Бочковського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков розповів, що буде далі зі справою екс-глави ДСНС Бочковського

Кримінал
473
Головне слідче управління МВС продовжує слідчі дії за фактом корупційних дій екс-голови Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького і планує в найближчі місяці передати матеріали справи до суду, заявляє глава МВС Арсен Аваков.
“Справа просувається, є докази, надані Держфінмоніторингом та міжнародними партерами. Вважаю, що в найближчі пару місяців завершимо розслідування і передамо до суду”, – сказав Аваков в ході на засіданні Держкомісії з НС у зв’язку з підготовкою до травневих свят у вівторок в Києві.
Нагадаємо, 25 березня на засіданні Кабінету міністрів правоохоронці затримали главу ДСНС Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем в ДСНС . Після цього уряд звільнив цих чиновників. Їм оголошено підозру.
Печерський районний суд Києва 28 березня задовольнив клопотання слідства про обрання запобіжного заходу Бочковському у вигляді утримання під вартою на два місяці з правом внесення застави в 11, 84 млн грн.
Бочковський вийшов під заставу з Лук’янівського СІЗО 2 квітня. За словами адвоката, з ізолятора екс-глава ДСНС відразу відбув до лікарні: у нього загострився цукровий діабет, підвищився тиск.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас