Розенко розповів, як він став потенційним отримувачем субсидій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко розповів, як він став потенційним отримувачем субсидій

Енергетика
5177
В рамках виконання загальнодержавної програми надання комунальних субсидій населенню було розіслано спеціальні бланки-заяви на оформлення субсидій – їх отримали близько 80-100% споживачів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр соцполітики Павло Розенко.
“Вчора і я став потенційним отримувачем субсидій. На поштову адресу отримав бланк заяви та декларації, плюс інструкцію по їх заповненню разом із переліком управлінь соцзахисту куди потрібно спрямувати вже заповнені документи”, – написав Розенко.
“Хочу зазначити, що таке масштабне інформування людей про систему субсидій в Україні відбулося вперше за 20 років існування програми субсидій. Біля 14,5 млн. родин отримають бланки заяв і декларацій безпосередньо додому. Станом на сьогодні, області звітують про те що від 80 до 100% споживачів (в залежності від області) вже отримали відповідні бланки додому”, – зазначив міністр.
“Відразу хочу сказати: не ідеалізую цю ситуацію, знаю про ті “проколи” які виникли під час реалізації програми інформування людей про реформовану систему субсидій. Десь ще не донесли, десь не принесли інструкцій по заповненню, десь не вказали адреси місцевих управлінь соцзахисту куди потрібно повертати заповнені бланки і т.п.”, – йдеться у повідомленні на сторінці Розенко.
“Але не помиляється той, хто нічого не робить. Будемо робити висновки, вносити корективи, поправляти місцеву владу. Але те, що ми зараз спільно із ними зробили зробили – однозначний позитив і правильне управлінське рішення…
Сумнівів в мене – жодних…”, – підсумував він.
Нагадаємо, підвищення комунальних тарифів до економічно обґрунтованого рівня є основною умовою в програмі співробітництва України з МВФ. Водночас із підвищенням тарифів відбудеться впровадження нової системи надання субсидій населенню.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас