«Укрпошта» запустила швидку доставку з китайських інтернет-магазинів: обіцяють доставити за тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрпошта» запустила швидку доставку з китайських інтернет-магазинів: обіцяють доставити за тиждень

Світ
5858
В «Укрпошті» обіцяють, що тепер українці зможуть отримувати товари, замовлені в китайських інтернет-магазинах, протягом 7-10 днів з того часу, коли було оформлено замовлення. У деяких випадках посилка може прийти навіть за п’ять днів з моменту замовлення. Раніше пересилання таких відправлень займало в середньому близько трьох тижнів.
Мова йде про посилки вагою до 2 кг, з товарами, замовленими на онлайн-майданчиках AliExpress, Taobao, Tmall та китайською eBay. В «Укрпошті» не будуть додатково стягувати гроші за такі доставки. Але чи зміниться ціна для користувача на товари, що доставляються за такою схемою, залежить і від Пошти Китаю.
Технологічно таке скорочення термінів доставки стало можливим, оскільки замовлення, вчинені українськими користувачами, будуть групуватися і пересилатися окремим пакетом, а не в загальному потоці поштових відправлень.
До старту послуга проходила тестування кілька місяців. Її анонсували в грудні минулого року.
Нагадаємо, нещодавно аналітики TNS Ukraine опублікували дослідження про те, що українці купують в інтернеті. Аудиторію, яка в Україні здійснює покупки онлайн, оцінили в 3,5 млн чоловік.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас