Передаємо за проїзд? "Київпастранс" замовив проїзні майже на 11 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Передаємо за проїзд? "Київпастранс" замовив проїзні майже на 11 мільйонів

Казна та Політика
935
КП “Київпастранс” за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ “Укрспецполіграфія” на послуги з виготовлення проїзних квитків і штрафних квитанцій за 10,5 мільйона гривень.
Про це пишуть “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.
Як зазначається, загалом замовлено 231 млн одноразових квитків (для проїзду на транспорті загального користування та на міській електричці, частина на термопапері – частина на папері з голограмою) та 70 тис штрафних квитанцій (за несплату проїзду та несплату за провезення багажу).
Разом з тим ціни на окремі види продукції на “ВДЗ” не оприлюднені.
Власниками фірми “Укрспецполіграфія” є Михайло Коновал, Георгій Кувелас і Володимир Шевченко. Усі втрьох вони наприкінці 2012 р. виступили співзасновниками фірми ТОВЄДАПС-Принт”, разом контролюючи 15% статутного капіталу.
Решта 85% належала ТОВЄДАПС”.
Наразі власниками “ЄДАПС-Принт” є та сама фірма “ЄДАПС” та Юрій Сидоренко. Однак у конкурсній документації нинішніх торгів контактними телефонами “Укрспецполіграфія” вказала два номери, які в ЄДР зареєстровані на “ЄДАПС-Принт”, хоча фірми офіційно приписані за різними адресами.
За останні сім років “Укрспецполіграфія” виграла тендерів на 175,25 млн грн.
Єдиним конкурентом “Укрспецполіграфії” на нинішніх торгах було ПАТ “Артсервiс”, власники Сергій і Віталій Самокіші, Ігор Гричан, Андрій Прудніков і Євген Романишин.
За даними “ВДЗ” фірма раніше тендерів не вигравала.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас