У Києві податкова виявила два потужних центри з "відмивання грошей" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві податкова виявила два потужних центри з "відмивання грошей"

Кримінал
2901
Столичні податківці ліквідували одразу два потужні “конвертаційних центри” з оборотом близько 600 мільйонів гривень, повідомили у фіскальній службі.
Так, під час проведення заходів з протидії незаконному переведенню безготівкових коштів у неконтрольовану “готівку”, яка є одним з основних джерел тіньової економіки та корупції, оперативники зібрали матеріали про протиправну діяльність організованих груп, які надавали такі “послуги”.
Згідно відповідних рішень суду, співробітники фіскальної служби провели відразу 12 обшуків в приміщеннях, що використовуються “конвертаторами” для спілкування з клієнтами, в місцях їх проживання, а також у найбільших “замовників”. Під час обшуків було вилучено понад 20 печаток фіктивних фірм, комп’ютерну техніку та документацію, що свідчить про протиправну діяльність.
Нагадаємо, що з початку 2015 р. оперативниками Головного управління ДФС в Києві ліквідовані 7 “конвертаційних центрів”, до бюджету з підприємств реального сектора економіки, які скористалися їх послугами, додатково стягнуто близько 95 мільйонів гривень.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас