Провайдери швидкого інтернету в Києві: у кого найбільше абонентів, а хто найприбутковіший? (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Провайдери швидкого інтернету в Києві: у кого найбільше абонентів, а хто найприбутковіший? (дослідження)

Технології&Авто
2589
Консалтингова група E&C опублікувала рейтинг провайдерів широкосмугового доступу в інтернет в Києві за IV квартал 2014 року. На першому місці рейтингу – «Тріолан», на другому – «Фрінет», а замикає першу трійку «Воля».
Рейтинг – інтегральний, тобто складений виходячи з аналізу декількох показників: розміру абонбази, динаміки абонбази і ARPU (середнього доходу з одного абонента). Кожному провайдеру присвоєно місце в рейтингу по кожній з цих характеристик: наприклад, за розміром абонентської бази першість у Києві тримає «Воля», а по ARPU – «Тріолан».
Сумарний бал в інтегральному рейтингу є сумою балів операторів по всіх категоріях. Бал оператора в конкретній категорії – це відсоток значення показника оператора в даній категорії від максимального значення в цій же категорії, округлений до одного знака після коми.
Позиція оператора в конкретній категорії – це порядковий номер бала в даній категорії, від найбільшого до найменшого. Джерелами визначення показників компаній є дані опитування операторів та оцінки групи E&C.
Нагадаємо, нещодавно iKS-Consulting і Expert&Consulting підбили підсумки 2014 року на ринку широкосмугового доступу в інтернет. Минулий рік додав компаніям абонентів, а от доходи провайдерів, за даними iKS-Consulting, знизилися у зв’язку зі зниженням надходжень з окупованих територій країни.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас