Українці можуть отримувати гроші за скачування додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці можуть отримувати гроші за скачування додатків

Технології&Авто
3135
Сервіс, завдяки якому не ти платиш за завантаження додатка, а розробник платить тобі – таке могли придумати тільки в Одесі.
Власник Clickky і керуючий партнер інкубатора WannaBiz Вадим Роговський запустив в Україні сервіс з просування мобільних додатків Earny.
Для розробників це можливість привернути увагу до своїх програм і отримати нецільові завантаження, а для користувачів – поповнити рахунок мобільного, просто скачавши додаток через Earny.
Раніше сервіс, створений в Одесі, працював тільки на території РФ, однак з цього тижня в ньому можуть реєструватися і українські користувачі.
Щоб скористатися сервісом, потрібно пройти реєстрацію, вказавши свій номер мобільного телефону і модель пристрою (Earny працює зі смартфонами на платформі Android, а також iPhone, iPad і iPod Touch).
Після цього в SMS-повідомленні прийде пароль для входу в систему, і користувач зможе приступити до «махінацій». Поки українцям доступні всього три повідомлення, скачавши які можна сумарно отримати на рахунок менше 5 грн.
У свою чергу, рекламодавці і розробники додатків можуть самі визначати дії, за які вони готові платити користувачеві. Наприклад, замовити реєстрацію або пошук авіаквитків всередині програми.
У Росії Earny працює з осені 2014 року. За даними компанії, чисельність аудиторії на території РФ на сьогодні перевищує 100 000 користувачів – там сервіс вже вийшов на показники понад 50 000 установок мобільних додатків на місяць.
Однак, напередодні старту роботи 3G в Україні, команда Earny вирішила почати розвивати проект на батьківщині (команда сервісу цілком знаходиться в Одесі). Далі на черзі – інші країни з швидким зростанням аудиторії мобільного інтернету.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас