ДАІ назвала десять найбільш аварійних доріг України (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ назвала десять найбільш аварійних доріг України (інфографіка)

Технології&Авто
3623
Начальник департаменту ДАІ Анатолій Сіренко упевнений, що знизити аварійність на дорогах можна, запровадивши три радикальних нововведення.
Перше – нарешті впровадити механізм автофіксації порушень, – говорить Сіренко. – Друге – застосувати європейський досвід будівництва доріг в умовах кризи – будувати платні дороги високої якості, які після відшкодування витрат інвесторам через 4-5 років стають безкоштовними, але не вимагають капремонту ще півсотні років.
Третій – зобов’язати всіх продавців авто і палива хоча б раз на рік за свій рахунок проводити заходи, які популяризують безпеку на дорогах, розміщувати в торгових точках соціальну рекламу безпеки дорожнього руху”
Сіренко також назвав помилковою думку суспільства про те, що за безпеку дорожнього руху, зниження кількості аварій відповідає виключно ДАІ. На його думку, це не так: без ремонту доріг, якісного навчання майбутніх водіїв ПДР, створення системи екстреної допомоги жертвам ДТП, а головне – свідомості учасників руху, знизити тяжкість ДТП неможливо.
На інфографіці – найнебезпечніші дороги в Україні (дані Департаменту ДАІ МВС України).
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас