Хілларі Клінтон готова брати участь у президентських виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хілларі Клінтон готова брати участь у президентських виборах

Світ
194
Екс-держсекретар і колишня перша леді США Хілларі Клінтон готова на початку квітня оголосити про свою участь у наступних президентських виборах, які пройдуть в листопаді 2016 року. Про це повідомило видання The Wall Street Journal з посиланням на радників Хілларі Клінтон.
“Хілларі Клінтон оповістила спонсорів про те, що вона вступить в президентську гонку раніше, ніж очікувалося – швидше за все на початку квітня. Завдяки цьому вона зможе вже незабаром приступити до збору коштів в свій передвиборчий фонд”, – пише WSJ.
Рішення раніше приступити до збору коштів було викликано побоюваннями спонсорами Демократичної партії, що Клінтон не встигне зібрати необхідну суму для проведення президентської компанії, яку штаб Клінтон оцінив в 1 млрд доларів.
Хілларі Клінтон є одним з двох ймовірних кандидатів від Демократичної партії, хороші шанси є також у Джозефа Байдена. Чинний президент США Барак Обама брати участь у виборах не зможе – за законодавством США у нього закінчується другий і останній допустимий термін повноважень.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас