Поїзд Харків - Львів скасовується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поїзд Харків - Львів скасовується

Казна та Політика
2800
Після двомісячного курсування скасований нічний швидкий поїзд №213/214 Львів – Харків – Львів. В останній раз зі Львова він відправився 29 січня, а назад з Харкова відправляється 30 січня, повідомляє “Вечірній Харків” з посиланням на прес-центр Львівської залізниці, на якій сформовано склад.
Цей поїзд був додатковим і в рамках оптимізації в секторі пасажирських перевезень “Укрзалізниця” прийняла рішення про його скасування.
Перевезення пасажирів між Харковом і Львовом як і раніше будуть забезпечуватися щоденним нічним швидким фірмовим поїздом № 111/112 “Слобожанщина” Харків – Львів – Харків, а також транзитним швидким нічним поїздом № 225/226 Харків-Ужгород – Харків, що курсує через день (обидва сформовані на Південній залізниці). 225-й довезе харків’ян і до Козятина, Вінниці, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя, через які проходив двісті тринадцятий, але не проходить 111-й.
А ось пасажирам з Богодухова, Кириківки, Смородино, Сум, Білопілля, Ворожби, Путивля, щоб дістатися до станцій, розташованих на захід від столиці, тепер доведеться їхати з пересадкою в Люботині, Конотопі або Києві.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас