У Франції в популярний фаст-фуд вишикувалася шеститисячна черга — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Франції в популярний фаст-фуд вишикувалася шеститисячна черга

Світ
4087
У французькому Ліллі в Burger King, що відкрився, вишикувалася черга з шести тисяч осіб, повідомляє The Daily Mirror. Мережа ресторанів швидкого харчування не була представлена в країні протягом останніх 18 років.
На честь відкриття закладу була влаштована безкоштовна роздача страв з меню. Акція проходила 28 січня з 17 до 22 години вечора за місцевим часом, але люди стали збиратися вже з третьої години дня.
Наголошується, що натовп не розходився, незважаючи на несприятливі погодні умови.
Компанія Burger King пішла з французького ринку в 1997 році у зв’язку з низькою прибутковістю. Чому було вирішено повернутися, не уточнюється. Відомо, що мережа закусочних планує також відкрити заклад в центрі Парижа, недалеко від Єлисейських полів.
Burger King Corporation – американська компанія, заснована в 1953 році в штаті Флорида місцевими підприємцями Девідом Еджертона і Джеймсом Макламором. Спеціалізується на бургерах та інших видах фастфуду. З 2010 року належить бразильському інвестиційному фонду 3G Capital. Бренд володіє 13 тисячами торгових точок в 79 країнах світу, 66 відсотків з них перебувають у США.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас