Влада США закрила більше 70 Bitcoin-порталів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада США закрила більше 70 Bitcoin-порталів

Світ
853
Нью-Йоркський окружний прокурор прийняв рішення заблокувати більше 70 сайтів. Всі вони пропонували користувачам мережі Інтернет неймовірно високий дохід на інвестиції в криптовалюті.
Правоохоронні органи відключили 73 сайта, серед них BitcoinHYIP.org та інші майданчики, що належать компанії під назвою YouYouFinance.
Всі портали звинувачуються в махінаціях з цінними паперами, крадіжках, а також у шахрайстві. Слідчі пояснили, що злочинці займалися високоприбутковими інвестиційними схемами за участю криптовалюти.
Розслідування, пов’язане з сайтами, які обіцяли надприбутки від інвестицій в Bitcoin, почалося ще в липні минулого року. В рамках операції в серпні правоохоронні органи інвестували на одному з сайтів 1BTC. Керівництво порталу гарантувало повернення коштів з прибутком. Однак після перерахування коштів відмовилося виплачувати відсотки за депозит (близько 2 ВТС) а також тіло вкладу.
Це лише один випадок, який підтверджує шахрайство. У доповіді правоохоронних органів зазначено, що за час існування сайтів інші вклади також не були повернуті їх власникам.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас