Microsoft розробляє новий браузер - конкурента для Firefox і Chrome — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft розробляє новий браузер - конкурента для Firefox і Chrome

Технології&Авто
1116
Американська корпорація Microsoft розробляє новий браузер, який поки отримав назву Spartan. Про це повідомив інтернет-журнал ZDNet, який видає американська телекомпанія CBS.
За відомостями джерел, Spartan буде відрізнятися високою швидкістю і багато в чому нагадувати інші популярні браузери – Firefox і Chrome. Планується, що він вийде на ринок в той час, коли буде закінчена робота над новою операційною системою Microsoft – Windows 10.
ZDNet зазначає, що Spartan це не чергова – 12-а за рахунком – версія фірмового браузера Microsoft під назвою Internet Explorer. За даними інтернет-ресурсу, одночасно з випуском Windows 10 будуть представлені і Spartan, і Internet Explorer 11. При цьому, Spartan буде доступний принаймні в двох модифікаціях: для мобільних телефонів і для персональних комп’ютерів.
Spartan – це робоча назва програми. Не виключається, що з часом вона буде змінена. Microsoft планує публічно представити новий браузер не раніше 21 січня. Це може статися й пізніше, якщо робота над ним буде йти недостатньо швидко.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас